Huldrerne

En huldre er et forførende skovvæsen.

Huldrekvinder forfører unge mænd, og gør dem forelskede i sig. Ifølge norsk overtro kan huldren tage mænd med sig ind i bjerget, hvorfra de ikke kan komme ud igen, hvis de bor der for længe. Det siges, at hvis de gifter sig med Huldrekvinden, vil hun miste halen, og de kan bo sammen i bygden på lige fod med andre mennesker.

Hvordan ser en Huldre ud?

 En nattebringer Forklædt som ulv
 

 

Sødt udseende

 

 

Med Karl

 

Hvorfor blev vi Huldrer?
Fordi vi alle er gift med en Skovkarl, altså har ingen af os en synlig hale mere.
Hvorfor mødes vi?
Det hele startede til en 50-års fødselsdag, hvor vi blev enige om, at vi ikke ville sidde hjemme 2 weekender om året, mens Skovkarlene morede sig rundt omkring i Midtjylland.
Hvem er vi?
Huldrene er: Susanne, Grethe, Amse, Birte, Elin og Tove. Inger var med os til den triste dag, hvor hun måtte sige farvel til denne verden.
Hvad laver vi?
Vi er alle Skovkarle-Træf-Enkerne fra Horsens, der en weekend i juni og en i november mødes til lidt fælles oplevelser og god mad.Vi har været på forlænget weekend til Paris, London, Berlin, Blåvand, Ærø, Thorup Strand m.v.Nu mødes vi til frokost hos en af os, eller vi mødes et sted ude i byen. Her får vi vendt verdenssituationen, som den tager sig ud fra Huldresiden.

 Fotogalleri fra de fleste sammenkomster

Et liv i luksus med orienteringsløb og rejser